powered by Typeform

A3-printer

Derfor skal I leje en A3-printer

Der er mange grunde til, at du og din virksomhed bør leje en A3-printer. Vi vil her komme med vores begrundelser for, hvorfor det er.

Bedre præsentation

Der er mulighed for, at jeres præsentationer bliver bedre, når I lejer en A3-printer. Det skyldes, at I med en A3-printer har rig mulighed for at printe billeder i allerbedste kvalitet og udforme jeres præsentation, som I vil. I kan for eksempel lave et billede af en salgsmodel på computeren. Den vil I så kunne printe i bedst tænkelige udgave på A3-printeren. Når det er gjort, har I noget i hænderne, der kan deles, røres og ikke mindst ses i bedst tænkelige kvalitet.

Flere muligheder

En A3-printer giver mulighed for, at I har flere muligheder på arbejdspladsen. Det er med A3-printeren muligt at sikre, at I ikke står og mangler noget. Printeren giver jer mulighed for, at I kan lave det, I vil, uden at der er begrænsninger. Årsagen hertil findes i, at I vil få mulighed for at printe billeder, som skal forbedre jeres kvalitet.

Størrelsesmæssige fordele

Hvis man på en arbejdsplads for eksempel skal præsentere, hvad ens planer er inden for de næste 12 måneder, skal det gøres kort og præcist. Har man eksempelvis skrevet to A4-sider, er det ikke særlig professionelt at aflevere to sider. Med en A3-printer kan man aflevere begge sider i én, fordi der er så meget mere størrelse i en A3-printer.

De størrelsesmæssige fordele gør også, at I kan bruge A3-printeren til at promovere jeres virksomhed. Det gør man ved at printe noget, der skal sælge og hænge det op, hvor man vil. Det kan også være, hvis man søger nye ansatte, eller hvis man vil invitere de ansatte til julefrokost eller lignende.

Mere råstyrke i en A3-printer

A3-printerne har mere motormæssig styrke, end en almindelig A4-printer har. Det betyder, at man kan bruge halvt så meget tid på at printe, når man bruger en A3-printer kontra A4. Det medvirker til, at produktivitetsniveauet bliver noget højere og bedre på arbejdspladsen. Den store power på A3-printeren gør, at der er en større arbejdsmæssig kapacitet på A3-printeren.

A3-printeren kan også printe A4

Det er her, A3-printeren for alvor har sit trumfkort: Alt det, som A4-printeren kan, kan A3-printeren også. Så udover at være bedre i forhold til fart, hastighed og maskinemotor, så kan A3-printeren printe de nøjagtigt samme ting, som A4-printeren kan. Det er en fordel, der klart og tydeligt viser, hvor godt et middel A3-printeren er for de, der vil have en bedre printer på arbejdspladsen.

Perfekt for tøjforretninger og modehuse

Hvis man er en tøjforretning eller et modehus, er det perfekt at leje en A3-printer. Det skyldes, at printeren hjælper dig med at få et indblik i, hvordan dit design ser ud på en større skala. Det vil sige, at hvis man for eksempel skal have noget flot print på jeres kommende T-shirtkollektion, kan I se det hele igennem på A3-printeren. Det er ikke noget, man ville kunne med en A4-printer.