powered by Typeform

Lease printer

Printer leasing – Nyeste teknologi uden alt besværet

Hvis du er en mindre virksomhed, er indkøb af printer virkelig noget, der tærer på budgettet. Af denne grund vælger flere og flere små og mellemstore virksomheder da også en anden løsning; nemlig printer leasing. Det er der nemlig ganske gode grunde til. Læs videre her.

Printer leasing: Det er god forretning

Hvad dækker begrebet printer leasing egentlig over? At lease en printer betyder kort sagt, at man lejer en printer i stedet for at købe. Printer leasing begynder med, at virksomheden underskriver en lejeaftale med printer-leasing firmaet, hvilket forpligter virksomheden til at betale en fast månedlig ydelse. Dette betyder, med andre ord, mindre månedlige beløb, som der selvfølgelig skal budgetteres for. Dette har den fordel, at virksomheden ikke er nødt til at lave et stort udlæg på én gang eller måske endda tage lån eller bruge kassekrediten. Det kan nemlig hurtigt gå hen og blive rigtig dyrt i renter.

Printer leasing gør det langt mere overkommeligt at få den ønskede printer til et beløb, man ikke brækker nakken på.

Altid nyeste teknologi

Printer leasing har en klar yderligere fordel. Ved afslutningen på ens lejeaftale, vil det oftest være muligt at opgradere sin printer ved påbegyndelsen af en ny lejeaftale.

Dette er til gengæld en meget dyrere mulighed, hvis virksomheden selv ejer printeren. Med en printer med et par år på bagen, vil virksomheden efter et par år stå tilbage med en printer, der halter i forhold til de nyeste printere.

Printer leasing giver jo netop mulighed for at få den seneste teknologi, hver gang lejeaftalen udløber; og man skal ikke tænke alt for hårdt for at se, at det bliver billigere at forny lejeaftalen end at købe ny printer hvert andet år.

Bortskaffelse er intet problem

Printer leasing har desuden den bonus, at man slipper for besværet med at smide sin gamle printer ud. Det er nemlig ikke altid lige sådan til og inkluderer oftest masser af stress og ikke mindst transportmæssige problemer. Man behøver heller ikke at prøve på at sælge sin printer, for blot at få en brøkdel af dens oprindelige værdi tilbage.

Printer leasing overlader i stedet denne opgave til leasing firmaet, så virksomheden kan fokusere på vigtigere opgaver.

Fordelagtige tilbud når man leaser

Printer leasing er ofte mere end blot at leje en printer. Nordic Supply har for eksempel et tilbud til deres kunder, hvor virksomheden får fri print med enhver printer, der leases. Her kan man virkelig tale om en besparelse, der kan mærkes på bundlinjen.

Printer leasing kan bruges overfor skattefar

Printer leasing tillader som sagt for eksempel nye virksomheder eller virksomheder med økonomiske problemer at spare penge.

Printer leasing har desuden også skattemæssige fordele, idet de penge, der betales til at lease printeren, kan trækkes fra i skat. Og fuldstændig som ved et køb kan virksomhederne afskrive omkostningerne forbundet med printer leasing i skat.

Sidst, men ikke mindst

Printer leasing kommer desuden også med en kæmpe fordel. Hvis printeren går i stykker, så står leasing firmaet for reparationerne, og det er virkelig noget, som især mindre virksomheder er rigtig glade.

Fordelene ved printer leasing er mange; ulemperne små. Det er med andre ord en rigtig god idé.