powered by Typeform

Kopimaskiner til erhverv

Der er mange grunde til, at det kan være smart at have en god kopimaskine. Vi vil her komme ind på, hvad grundene er til, at man bør leje og have en kopimaskine til sit erhverv.

En kopimaskine er brugt til at lave kopier af forskellige dokumenter – det kan være alt fra skrevne materialer til billeder. Kopimaskiner anses som vigtige på en arbejdsplads, og fordi teknologien er i rivende udvikling, er der kommet en masse fotokopier med en forbedret funktion, som tiden er skredet frem. Det er særligt kopimaskiner med farve, der har vundet indpas på arbejdspladserne.

Vi vil her komme ind på fordelene ved, at man har kopimaskiner på en arbejdsplads.

Funktionalitetsniveauet er i top

Kopimaskiner giver en nem og hurtig løsning, når det kommer til at skulle kopiere dokumenter. Det kræver ikke teknisk ekspertise at bruge en kopimaskine. Det gør, at de er meget effektive at bruge. De fleste kopimaskiner er ligetil at bruge og kræver bare, at man gør to ting: Ind med dokumentet på papirform eller billedet, og så trykker du bare start. Du kan selv indstille, hvor mange kopier den skal lave.

Du kan også selv bestemme, hvordan størrelsen skal være. Skal de være større eller mindre end det oprindelige dokument?

Kan bruges til mange konkrete arbejdsrelaterede ting

Der er mange situationer, hvor en kopimaskine kan blive nødvendig. Det kan være hvad som helst: Man har lavet arbejde, som chefen skal se, så man laver en kopi af det, man har lavet. Det kan også være, hvis man har en kontrakt, der skal kopieres. De ansatte kan også bruge kopimaskinen til at uddele deres ideer. På den måde deler de med deres kolleger, hvad de har lavet og kan få hurtig respons på deres brainstorming eller konkrete ide.

Kopimaskinen kan også kopiere en ansættelseskontrakt eller en opsigelseskontrakt. Maskinen kan også bruges, hvis man for eksempel gerne vil have en god anbefaling, eller hvis man har fået en advarsel for dårlig opførsel – der er mange situationer, hvor en kopimaskine kan være relevant.

Kopimaskinen er billig at leje

En af de store fordele ved, at man har en kopimaskine, er, at den er billig. De fleste kopimaskiner koster ikke det store at leje. Skulle man lege med tanken om at købe en kopimaskine, er det heller ikke, fordi de koster det store at få fingrene i en permanent.

Kopimaskinen er også hurtig. Alt foregår hurtigt og ligetil uden problemer. Det er stort set aldrig, der er tekniske problemer med en kopimaskine, hvilket selvfølgelig ville ødelægge arbejdsflowet. Lejer man sin kopimaskine, så får man oftest mulighed for at få den vedligeholdt, så man aldrig skal bekymre sig for udgifterne ved at reparere eller købe en ny maskine, skulle den gamle gå i stykker.  

Forbedrer arbejdskvaliteten

Når I lejer en kopimaskinen, bidrager den til, at man leverer et bedre stykke arbejde på arbejdspladsen. De bidrager til en vis funktionalitet og sikrer, at arbejdspladsen styrkes på mange fronter: planlægningsfronten, effektivitetsfronten, hastighedsfronten og ikke mindst kvalitetsfronten. Det gør, at arbejdsindsatsen kører gnidningsfrit og mindsker risikoen for, at der kommer forsinkelser i arbejdet. Det skyldes, at der for det meste følger fri service med, når I lejer en printer. Det betyder, at I ikke skal bekymre jeg, hvis kopimaskinen går ned, men kan fortsætte jeres print uden besvær eller ekstra udgifter.