powered by Typeform

Fordele ved at leje printer

Som virksomhed har det stor betydning for din økonomi og effektivitet, at du kan leje essentielle redskaber, som din virksomhed ikke kan være foruden.

Dette drejer sig i høj grad om udstyr til kontoret, hvor printere er en universel del af den administrative drift.

Der findes mange forskellige pakkeløsninger, som varierer i egenskaber, teknik, funktioner og design på printere. På dén måde kan du være sikker på at finde en printer, som matcher din virksomheds behov i forhold til omfang samt type af udskrifter.

Hos en moderne og visionære udbyder, der tilbyder leje af printere til erhverv, kan du finde den løsning, som vil lette både den økonomiske og den daglige, administrative drift af din virksomhed.

Fordele ved at leje printer til erhverv

Det er en fleksibel løsning som erhvervskunde at leje en printer hos for eksempel Nordico Supply.

Leje af printer foregår ved, at du køber et abonnement eller pakkeløsning, som matcher dine behov. Afhængig af din virksomheds størrelse, vil der være forskel på, hvilket abonnement der vil være det bedste og mest rentable for dig og din virksomhed.

Når du gør brug af en printer på lejebasis, er du fri for at skulle investere i at købe din egen maskine. Du får samme fordele samt flere fordelagtige vilkår ved at leje, som du opnår ved køb. Dette gælder blandt andet adgang til en serviceaftale, som kan få stor, praktisk betydning i den daglige og administrative drift. Skulle printeren få behov for at blive serviceret, har du adgang til denne ydelse, når du lejer din printer på abonnementsordning.

På lejebasis har du din printer uden bindingsperiode. Dermed skal du ikke bekymre dig om at bruge på løsninger, som du ikke får det fulde udbytte af.

Der er mange økonomiske, praktiske og driftsmæssige fordele ved at leje printer til erhvervsbrug:

  • Du betaler for den pakkeløsning, som matcher din virksomhed
  • Du kan selv vælge løsning afhængig af virksomhedens behov
  • Lejeordningen er medvirkende til at holde din virksomheds driftsomkostninger nede
  • Du får adgang til service, så du er fri for selv at skulle stå med det praktiske arbejde
  • Du betaler et fast, lavt beløb hver måned, og du får fri, gratis print
  • Du er fri for selv at holde styr på indkøb af printertoner.

Der findes løsninger, som egner sig til store virksomheder med et stort behov for print og udskrifter. Og der findes løsninger til de små virksomheder, som har et mindre printerbehov.

Sådan vælger du den bedste erhvervspakkeløsning  

Den bedste pakkeløsning vil blandt andet blive influeret af, hvad dit behov for service er i tilfælde af, at din lejede printer får brug for support. Der kan i denne forbindelse være forskel på, om du er ejer af en mellemstor virksomhed, som er afhængig af, at dine printer altid virker. Har du en lille virksomhed, hvor du har mulighed for at vente på at få support, skal du vælge en anden pakkeløsning.

Når du skal vælge den bedste løsning, skal du tage afsæt i disse elementer:

  • Behov for service (akut eller kan du vente på at få support?)
  • Omfang af printudskrifter (udskriver du 25 eller 100 sider af gangen?)
  • Behov for egenskaber og teknik.

Når du skal vælge din løsning, skal du tage højde for disse elementer, så du får et reelt indtryk af dine behov for print og support.

Det kan være svært at gennemskue, hvad det koster at printe én enkelt side. Når du har din printer på lejebasis, skal du ikke bekymre dig om at udregne omkostninger i forhold til udskrifter. Alle udgifter er indeholdt i din månedlige pris for lejeaftalen.

Dit behov kan være påvirket af, hvilke tekniske egenskaber du har brug for, din printer besidder. I blandt de mange fordele ved at leje printer er, at du får adgang til de nyeste printere med de mest moderne, tekniske egenskaber.

Markedsføringsmæssige fordele ved at leje printer

Som virksomhedsejer har du mange forpligtelser, som både drejer sig om at optimere arbejdsprocesser, effektivisere det administrative arbejde samt signalere en ansvarsbevidst virksomhed.

Det er opgaver, som både handler om økonomiske, driftsmæssige samt miljømæssige hensyn.

De miljømæssige fordele ved at leje printer handler om, at du bidrager til at minimere ressourceforbrug ved at leje fremfor at eje. Din virksomhed kan derfor afspejle bevidsthed om at tilrettelægge arbejdsforhold, som skåner miljøet. Hvis du har en printer, som er i stand til at kopiere på begge sider af papiret, optimerer du dit administrative arbejde. Herved undgår du at spilde mere papir end højst nødvendigt.

Det har en stor markedsføringsværdi for din virksomhed, at du kan signalere miljømæssige tiltag omkring driften. Det er tiltag, som kan tiltrække både erhvervskunder og private kunder. Miljøbevidsthed er et parameter, som har stor betydning for private forbrugere og andre erhvervskunder.

Skab fleksible rammer omkring den administrative drift

Uanset størrelsen af din virksomhed har du brug for en printer. Det er et uundværligt redskab, som hører sig til i enhver type virksomhed, uanset hvad den arbejder med.

En printer er en essentiel kontormaskine, som sikrer, at du kan holde styr på dokumenter, samt at du kan opretholde kontakt og samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Når du benytter dig af de mange fordele ved at leje printer, får du de mest fleksible vilkår omkring dine kontoropgaver. Du er ikke bundet af nogen ordning, hvor du kommer til at betale for mere, end hvad du bruger. Og du slipper for at selv at indkøbe printer og forholde dig til brugsomfanget af toner.

Det tager tid og ressourcer i dagligdagen at reparere en maskine, hvis den er ude af optimal funktion. Det kan koste dig penge, nedsætte effektiviteten og influere negativt på samarbejdsrelationer samt evnen til at skabe administrativ struktur.

Med en pakkeløsning hvor du lejer din printer, får du fuld adgang til support, uanset hvor din virksomhed geografisk er placeret i Danmark.

Derved kan du og dine kontormedarbejdere koncentrere jer fuldt ud om virksomhedens kerneopgaver.

Det er nemt at bestille den pakkeløsning, som matcher din virksomheds behov. Printeren kobles op på arbejdspladsens digitale enheder, så alle brugere og ansatte kan benytte sig af den.