powered by Typeform

Printeranalyse

Derfor skal du have en printeranalyse

Der er mange grunde til, at du skal få fingrene i en printeranalyse. Du kan spare mange penge, hvis du har en printeranalyse. Vi vil her komme med vores bud på, hvorfor du skal have fingrene i en printeranalyse.

Det tager kun 10 minutter

At få lavet en printeranalyse tager kun 10 minutter. Men det er tid, der er meget værdifuld. Med de 10 minutter er du sikret at få et overblik over dine udgifter til printeren, der kan sættes ned. Det betyder, at du står stærkere økonomisk, så snart du har brugt de 10 minutter på at foretage en printeranalyse af en printer på arbejdspladsen.

Printeranalysen forstyrrer ikke arbejdet, men giver i stedet nyttige informationer om jeres printere og forslag til, hvordan I kan spare tid, besvær og op til 30 % af udgifter til print og kopi.

Du sparer penge

Der er to ting, de færreste virksomheder kender svaret på, når det kommer til deres printere: Hvor mange penge bruger de på print og kopier? Og er prisen høj eller lav? Det er ellers meget grundlæggende spørgsmål, som man bør kende svaret på.

Der er mange, som printer og kopierer helt uden at vide, hvad deres penge går til. Det kan imidlertid være en dyr fornøjelse.

Med en printanalyse indsættes en lille maskine i printeren. Den giver jer en oversigtsanalyse på en månedlig basis. Det, man kan se, er, hvad den enkelte maskine eller maskinerne koster i drift. Ofte finder man ud af, at tallene ikke er så opmuntrende. Der er mange penge, man spilder på unødvendige ting som eksempelvis for meget papir.

Printeranalysen sikrer, at du slipper for at skulle betale en masse dumme penge for noget, der ikke nødvendigvis gavner dig.

Virksomhedsledere er tilfredse

Der mange virksomhedsledere, som er tilfredse med en printeranalyse. De siger, at de regner med, at en printeranalyse vil sikre en besparelse på i hvert fald 50 % af deres udgifter til printere. Det er selvfølgelig ikke småting, men det er ikke det eneste. Jo flere printere, du har, jo mere finder du ud af, hvad du skal spare penge på. Der er virksomheder, som har over 100 printere på arbejdspladsen, og når man har det, kan man spare mange penge med en printeranalyse.

Man sparer tid

Med printeranalyse sparer man tid og vil altid kunne få den hurtigste løsning. Det betyder, at man sparer penge på alt det, man kunne have installeret. Man kan eksempelvis bestille forbrugsstoffer. Det gør, at man bruger meget mindre tid på printere.

Opnå større effektivitet

Med en printeranalyse kan I sikre, at I bliver mere effektive. Det gør I ved, at I efter printeranalysen kommer til at se, hvordan I kan nedsætte tidsspildet og komme til at lave de hurtige løsninger. Det er med de hurtige løsninger, at der bruges mindre tid på at vente. Det gavner på den måde også på arbejdspladsen, hvis man finder ud af, at der for eksempel ofte er lang ventetid ved printerne, fordi de har en nedsat hastighed. Det bør ikke være et problem.