powered by Typeform

A4-printer

Derfor skal jeres virksomhed leje en A4-printer

Der er mange grunde til, at jeres virksomhed skal have fingrene i en A4-printer på lejebasis.

A4-printeren er den ældste printer på markedet – det er den, der gør det muligt for dig at printe ting fra computeren.

Vi kommer her med vores bud på, hvorfor det er vigtigt for en virksomhed at leje en printer.

Bedre arbejdsmiljø

Ens arbejde bliver bedre af, at der er en printer. Det skyldes, at printeren sikrer, at man kan lave arbejde. Der er mange, der eksempelvis bruger printeren til at printe ting ud og læse korrektur. På den måde sikrer de, at deres tekster er blottet for stavefejl. Og selvom det er muligt at rette sine tekster fra computeren, føler de fleste, at de opnår bedre resultater ved at printe og tage hånd om sagerne på egen hånd. Med papir i hånden. Og det er her, printerens hjælpende hånd er afgørende for det enkelte individ.

At printe tekster ud sikrer også, at man kan aflevere ting i papirform. Der er mange chefer, som foretrækker at få papir leveret personligt, fordi de også føler, deres læsning bliver bedre med papir ved hænderne.

Praktisk at leje en printer

Der er mange situationer, hvor det kan være praktisk at leje en printer på kontoret. En printer sikrer, at man kan lave kontrakter. Det er printeren, der gør, at ens skrevne dokument på computeren bliver gjort til fysisk papirform. Og når man eksempelvis ansætter en ny medarbejder, er det vigtigt, at vedkommende kan skrive under på nogle papirer. Det er her, printeren kommer ind i billedet.

Det kan også være, hvis man har lavet en arbejdstekst. Så er det en god ide at printe den og aflevere den til chefen.

Der kan også være mange andre situationer, hvor det er godt at leje en printer. Som for eksempel med sociale arrangementer. Der skal man bruge printeren for at kunne printe invitationer ud til folk.

Eller når der er en fest, og man har lavet en bordplan. I stedet for at der kun er ét papir med bordplanen, kan man printe flere forskellige. På den måde forhindrer man stor kø ved bordfordelingspapiret, hvis man kun havde printet én bordfordeling.

Hurtig selvbetjening

Printeren er hurtig og ligetil. Der er ikke så mange dikkedarer ved en printer. Den fungerer hver gang, og den er som oftest enormt hurtig. Det gør, at man hurtigt kan få printet sine ting og komme videre med det, man laver.

Når man lejer sin printer, følger der som oftest et tilbud med om service. Det betyder, at printeren hurtigt kan blive fixet, hvis der mod forventning skulle være sket en fejl med den. En fejlslagen printer er nemlig noget, der i den grad kan nedsætte effektiviteten på en arbejdsplads. Men når I lejer en printer, behøver I ikke vente måneder på at købe en ny og bedre printer. Her kan I blot forny jeres abonnement, uden at skulle slippe en kæmpestor sum på én gang. I stedet er beløbene spredt ud, så det skaber en balance i jeres budget.