powered by Typeform

Leje kopimaskine

Det kan godt betale sig at leje en kopimaskine

Selv om en stor del af kommunikationen og deling af dokumenter foregår elektronisk, så er der stadig et vist behov for at kunne printe og kopiere på papir.

De fleste virksomheder har da også en kopimaskine eller to stående, og i langt de fleste tilfælde er kopimaskinen lejet frem for ejet. Det er den, fordi der er flere fordele forbundet med at leje en så stor maskine.

Fordelene ved at leje frem for at eje

Når det kommer til så stor en maskine, som en kopimaskine er i nogle tilfælde, så er det en meget stor udskrivning for firmaet at købe den. Hvis I så ovenikøbet har flere kopimaskiner på arbejdspladsen, så kan det blive en virkelig stor udgift at anskaffe dem.

Der er selvfølgelig også fordele forbundet med at eje maskinerne selv, men når det gælder denne type af maskiner, så vil de både have tabt i værdi og i teknologisk udvikling efter blot et par år.

Nogle af de mest åbenlyse fordele ved at leje en kopimaskine er følgende:

  • Firmaet undgår den store udskrivning på én gang
  • Der følger fuld service med maskinen
  • Der følger fri kopiering med abonnementet
  • Der følger fri toner med abonnementet
  • Den kan når som helst skiftes ud med en nyere model.

Det eneste, som dit firma selv skal bidrage med, er printerpapir og el.

Det kan selvfølgelig variere fra udlejningsfirma til udlejningsfirma, hvilke vilkår der køres med. Men hos for eksempel Nordico Supply vil du kunne opleve, at alle de nævnte punkter er aktuelle for deres tilbud.

Service efter behov

Det sker jo af og til, at kopimaskinen står af, af den ene eller anden grund. Har I lejet maskinen, så har I samtidig adgang til fri service. Det er en meget stor fordel, at den dygtige reparatør rykker ud, når der er noget galt med maskinen.

I mange virksomheder, hvor kopimaskinen bliver brugt virkelig meget, så er den en central del af den daglige drift. Så når den sætter ud, så er der krise. Den behøver dog ikke at være særlig langvarig, hvis du lejer en kopimaskine med et abonnement knyttet til.

Når den lejede kopimaskine skal skiftes ud

Alle maskiner bliver trætte, og alle maskiner bliver forældede. Nogle hurtigere end andre. Hvis jeres trofaste kopimaskine er ved at synge på sidste vers – eller har sunget sin svanesang længe – så er det nok på tide, at den bliver skiftet ud med en yngre og smartere model.

Det er ret nemt at gøre, for med en abonnementsordning kan aftalen opsiges med det samme, og du kan tegne en ny for en anden maskine. Det er ikke noget problem, og snart har I en ny og velfungerende lejet kopimaskine igen.

Det er en af de absolut største fordele ved at leje en kopimaskine frem for at eje den, at det er så nemt at skifte den ud med en anden. Det kan også være, at selve abonnementet skal justeres, sådan at I får endnu flere fordele knyttet til aftalen.

Hos Nordico Supply er aftalerne altid gennemsigtige, så du ved helt nøjagtigt, hvad aftalen indebærer.