Lease kopimaskine
powered by Typeform

Lease kopimaskine

Kopimaskine leasing: Perfekt til mindre virksomheder

Hvis du er på udkig efter en multifunktionel kopimaskine af høj kvalitet til din lille virksomhed, bør du måske overveje at lease kopimaskine i stedet for at købe en direkte.

Overkommelige betalinger sikrer økonomisk overskud

At lease kopimaskine kræver, at virksomheden med en lejeaftale forpligter sig til en fast månedlig betaling i stedet for et engangsbeløb, hvis den skulle ud og købe en kopimaskine. I lighed med for eksempel at lease en opvaskemaskine er de månedlige betalinger på at lease kopimaskine meget mere overkommelige, end de ville være, hvis virksomheden gik til en traditionel finansieringsinstitution for at få et lån til at investere i en ny kopimaskine.

At lease kopimaskinen giver adgang til den nyeste teknologi

At lease kopimaskine giver også virksomheden mulighed for at opgradere til den nyeste model af kopimaskine, når kontrakten udløber. Dette er jo selvfølgelig ikke en mulighed, hvis man i stedet køber kopimaskinen.

Efter at virksomheden har betalt leje på kopimaskinen i for eksempel 48 måneder, vil der uden tvivl være nye og bedre maskiner på markedet. At lease kopimaskine giver helt automatisk virksomheden adgang til den nyeste teknologi; og det kan den købte kopimaskine simpelthen ikke hamle op med.

Fri service

At lease kopimaskine har desuden den sideeffekt, at man slipper for stress og bøvl med, hvad man skal gøre med kopimaskinen, hvis den er slidt op, eller man ønsker en nyere model.

Hvis du ejer kopimaskinen, skal du enten reklamere for, at den er til salg og derefter beskæftige dig med at tage tid til at mødes med de forskellige potentielle købere, eller du bliver nødt til at finde ud af, hvordan du bortskaffer kopimaskinen på den mest miljøvenlige måde.

At lease kopimaskine fjerner alle disse bekymringer.

Attraktive tilbud kommer med at lease kopimaskinen

At lease kopimaskine kommer ofte med attraktive tilbud, som man simpelthen ikke får med købeversionen. For eksempel har Nordic Supply et tilbud med fri print, når man leaser en kopimaskine; og hvem kan ikke se fornuften i dette?

Valgfrihed: Et hav af muligheder inden for kopimaskiner

At lease kopimaskine betyder, at man altid har den bedste maskine til virksomhedens behov. Dette sker via udelukkelsesmetoden. Man opdager måske efter et par måneder, at man har brug for at samle og hæfte papirer; eller måske ønsker du papirprint i forskellige størrelser, så de opfylder dine unikke udskrivningsbehov. Man kan derfor nemt bestille, hvad man har brug for og eliminere det, man ikke behøver, når det er tid til at lease den næste kopimaskine.

Hvis man for eksempel har en sort/hvid kopimaskine, kan man bytte den ud med en kopimaskine, der kan trykke i farver.

Du slipper for at betale dyre reparationer

Størstedelen af lejemål til kopimaskiner kommer med en vedligeholdelsesaftale med i posen. At lease kopimaskine betyder, at omkostningerne forbundet med reparationer ofte er inkluderet i de månedlige betalinger. Dette står i modsætning til de købte kopimaskiner, der i stedet inkluderer endeløs vedligeholdelse af kopimaskinen, som en uadskillelig del af at eje en kopimaskine. Dette er noget, der tærer på især mindre virksomheders budget.

At lease kopimaskine gør, at virksomheden slipper for at indberegne reparations- og vedligeholdelsesudgifterne til deres kopimaskine, da dette jo netop er inkluderet i lejeaftalen.