powered by Typeform

Printer til erhverv

Uanset om du har brug for en laserprinter, en inkjet i bredformat eller en plotter, der kan tage store CAD-tegninger, kan printerudstyr udgøre et stort kontantudlæg for enhver virksomhed. At lease printer i stedet for at købe kan faktisk hjælpe med at forbedre din virksomheds cashflow, samtidigt med at man har de printere, der skal til for at kunne være på forkant med konkurrencen.

Bevar arbejdskapital

At lease en printer i stedet for at købe den direkte gør, at man undgår det potentielt store indledende udlæg af et køb af udstyr. Hvis du finansierer virksomhedens nye printer med et banklån, bliver du ofte bedt om en 10 til 20 procent i forskudsbetaling. En lejekontrakt kan fastsætte betalingen af de første og sidste måneders rater, før lejeperioden påbegyndes, og repræsenterer en langt mere beskeden investering for virksomheden.

Bevarelse af virksomhedens erhvervskapital giver mulighed for at afsætte virksomhedens penge til andre behov, såsom personalevækst eller måske endda ekspansionsplaner.

Opret en fast pris

At lease printer skaber en fast fradragsberettiget omkostning, der undgår diverse komplekse afskrivningsplaner. Selvom et printerindkøb kan trækkes fra i skat, kan det for mange virksomheder producere et potentielt ujævnt finansielt scenarie. Til sammenligning bliver lejebetalinger en månedlig del af din bundlinje og kan ofte være nemmere at administrere. Bemærk, at der også findes lejemål, der giver købsklausuler, som giver dig mulighed for at købe udstyret til en reduceret pris ved afslutningen af ​​lejekontrakten.

Mange leasingaftaler kommer med gode tilbud

At lease en printer kommer ofte med god tilbud. Afhængigt af den hardware du vælger, kan du for eksempel sikre en lejeaftale, der indeholder blæk eller toner til et fast antal udskrifter pr. måned eller kvartal. Denne lejestruktur gør både dit udstyr og dine genopfyldninger til en fast månedlig pris, som du lettere kan budgettere, end hvis du blot lejlighedsvist køber blæk eller tonerpatroner, når du løber tør.

At lease printer kommer også med andre gode tilbud, man som virksomhed kan drage fordel af. For eksempel har danske Nordic Supply et tilbud til deres kunder, hvor virksomheden inkluderer fri print med deres printere; og hvis man (som rigtig mange virksomheder) printer meget, kan dette hurtigt blive til en markant besparelse, der frigør kapital til andre ting.

Ud med det gamle, ind med det nye

At lease printer har et yderligere besparende element. Ved udløbet af en lejeaftale vil leasingfirmaet naturligvis være interesserede i at beholde virksomheden som kunde. Man fanger som bekendt flere fluer med sukker, så leasingfirmaet vil som udgangspunkt tilbyde virksomheden at udskifte den gamle printer med en nyere model, hvis der påbegyndes en ny lejekontrakt.

Netop muligheden for at opgradere sin gamle printer er ekstremt attraktivt for de fleste virksomheder. At lease printer med seneste teknologi øger nemlig konkurrencedygtigheden, så dette er selvklart noget, som de fleste virksomheder vil være interesserede i.

Dette er til gengæld ikke så relevant en mulighed i forbindelse med printere, man køber. Det bliver i sidste ende alt for dyrt at skulle udskifte printer hvert tredje år, hvis man skal komme op med et større kontantudlæg hver eneste gang. Så hvorfor hopper din virksomhed ikke med på bølgen med at lease printer? Det betaler sig!