powered by Typeform

Kontorprinter

Lej en kontorprinter

Der findes næppe et kontor uden en printer. Dog er det ikke alle virksomheder, der har hverken tid, plads eller penge til at have en kontorprinter stående. Falder din virksomhed ind under denne kategori, er det fordelagtigt at leje eller lease en printer.

Ofte er det en dyr udgiftspost at investere i en printer, især hvis der er tale om en mindre virksomhed. Det kan også være, at I ikke er sikre på jeres behov og forbrug, og derfor gerne vil prøve en printer eller to af. At leje en printer er uforpligtende i forhold til at skulle ud og spendere store summer på en god kontorprinter.

Ved at leje en printer opnår I altså et større økonomisk råderum og fleksibilitet i forhold til jeres unikke og måske skiftende behov. Alle printerne til udlejning er af nyere modeller og af høj kvalitet, der gør printarbejdet til en leg.

Hvilken kontorprinter skal jeg vælge?

Hvilken type kontorprinter, der er mest fordelagtig for jeres virksomhed, kommer blandt andet an på, hvor mange medarbejdere I er. Du bør ligeledes overveje, om jeres virksomhed har brug for andre funktioner i printeren. Det kan være I scanner eller kopierer en del dokumenter. Spar penge ved at leje en printer, der kan varetage alle jeres behov i én kontorprinter.

Du kan leje en kontorprinter til din virksomhed med ganske få klik, og der er et væld af størrelser og modeller at vælge med. Når du har valgt den printer, du tror passer til jeres behov, skal der underskrives en kontrakt på den aftalte lejeperiode, den valgte model, pris, eventuelle aftaler om service og tilbehør. Den lejede printer vil derefter blive leveret på den aftalte adresse. Typisk medfølger der ligeledes opsætning af printeren, hvorfor ingen af virksomhedens medarbejdere behøver trække i arbejdstøjet. På få minutter vil kontoret have fået en opgradering, og I er klar til at printe løs.

Fordele ved at leje en kontorprinter

En klar fordel ved at leje en printer er, at din virksomhed ikke er ansvarlige for printerens vedligehold. Virksomhedens lejede printer vil blive serviceret af virksomheden, du lejer printeren af. Det giver mere ro i hverdagen og tid til, at du og dine kollegaer kan lave det, I er gode til.

Det er ligeledes værd at huske på, at du med en lejet printer får andre fordelagtige services med i prisen. Det kan eksempelvis være levering af toner eller blækpatroner lige til døren, så ingen i virksomheden behøver forlade kontoret for at komme videre med dagens arbejdsopgaver. Det sparer både tid og dermed penge på bundlinjen.

Priserne for at leje en printer til kontoret afhænger af, hvilken type af printer der er tale om, samt hvor længe du ønsker at leje. Ofte er det på månedsbasis billigere at leje en printer, hvis din virksomhed lejer i en længere periode.

Du bør ligeledes overveje, hvilken størrelse og type af print du foretager. Farveprint er typisk en del dyrere end sort/hvid-print, men lejer du eksempelvis hos Nordic Supply kommer din lejede printer med fri print. Det holder din virksomheds materielomkostninger nede, og det bliver dermed lettere at overholde budgettet.