powered by Typeform
4 gode grunde til at du skal lease en kopimaskine i stedet for at købe en

4 gode grunde til at du skal lease en kopimaskine i stedet for at købe en

Hvorvidt en virksomhed skal lease eller købe en kopimaskine er ofte en vanskelig beslutning. Når virksomheden leaser, så ejer den naturligvis ikke kopimaskinen. Du lejer bare kopimaskine i en bestemt tidsperiode. Det er lidt som at leje en lejlighed, og der er visse klare fordele for en voksende virksomhed, der vælger at lease en ny multifunktions-kopimaskine. Læs videre her.

Hvad er fordelene ved kopimaskine leasing?

Når du lejer en kopimaskine, er du ikke bundet til en enhed, der mister værdi over tid. Din virksomhed vil derfor have mere tilgængelig kredit og nul vedligeholdelsesomkostninger. Virksomheden kan også nemt opgradere kopimaskinen, når der leases.

Alt dette gør leasing til en fordelagtig affære for en virksomhed. Selvom mange mennesker foretrækker at eje deres egen bil, kan andre lide at leje, fordi bilen hurtigt mister dens originale værdi. En væsentlig årsag til dette værditab er, at der kommer nye modeller hvert eneste år. Efterspørgslen efter ældre modeller mindskes derefter, og dette reducerer deres værdi. På fuldstændig samme måde er det med kopimaskiner.

Pengestrømme og kredit

At købe en kopimaskine er en stor udgift for især mindre virksomheder. Kopimaskine leasing gør det muligt at foretage små månedlige betalinger. En mindre stigning i de månedlige udgifter er normalt at foretrække, fremfor en større engangspris.

Udover at virksomheden ikke behøver at afsætte en stor del af kapitalen til at købe en kopimaskine, så vil en virksomhed have større fleksibilitet med hensyn til deres kreditlinje ved kopimaskine leasing; hvilket er lig med større drift.

Kopimaskine leasing kan trækkes fra i skat

De månedlige betalinger til kopimaskine leasing kan også afskrives som en forretningsomkostning. Dette betyder, at en virksomhed kan ende med at spare penge, også selvom de månedlige afbetalinger er højere end prisen på kopimaskinen. De ekstra penge giver så virksomheden mulighed for at få en større maskine, end den ellers ville have råd til.

En kopimaskine, der koster dobbelt så meget som den nuværende kopimaskine, ville kræve dobbelt så meget kapital indenfor en enkelt måneds budget. Kopimaskine leasing af den samme kopimaskine koster selvfølgelig mere om måneden, men virkningen af ​​dette på dit budget vil være lille, hvis man sammenligner.

Desuden reklamerer mange kopimaskine leasing firmaer med prisbesparende tilbud. Lej for eksempel en kopimaskine fra Nordic Supply i dag og få gratis print kvit og frit oven i hatten. Dette gør det hele nemmere, da virksomheden ikke skal indberegne yderligere variable omkostninger i deres månedlige budget.

Nul vedligeholdelsesproblemer

De fleste lejemål indeholder en vedligeholdelsesaftale. Omkostningerne indgår ofte i dine månedlige betalinger. I tilfælde af køb af kopimaskiner, er den uendelige vedligeholdelse af kopimaskinen et centralt aspekt af ejerskabet og er noget, som virksomhederne skal budgettere for.

Kopimaskine leasing eliminerer behovet at budgettere til vedligeholdelsesomkostninger, da vedligeholdelsen er inkluderet i lejeaftalen.

Enhedsopgraderinger

Der er også en yderligere ekstra fordele forbundet med kopimaskine leasing. Ved udgangen af ​​en lejekontrakt er der som regel også mulighed for opgraderinger. Virksomheden kan nemlig ofte helt automatisk videreføre deres lejeaftale til en nyere kopimaskine. Dette gør det muligt for virksomheden at opgradere uden ekstra omkostninger.

Kopimaskine leasing giver med andre ord større økonomisk frihed, og man slipper for ansvaret for at købe en kopimaskine, der alligevel skal erstattet inden for 3-5 år.

Skriv en kommentar