powered by Typeform

Optimér jeres virksomhed med Follow You Print

Hvis I ikke allerede kender til et af markedets smarteste printerløsninger, er det på tide, at I stifter bekendtskab med begrebet Follow you print.

Follow you print er både en nem og sikker printerløsning. Nogle udlejningsvirksomheder tilbyder desuden en løsning, hvor I kan leje en printer med fri print, hvilket sikrer en fast lav pris hver måned.

Læs meget mere om, hvordan jeres virksomhed kan få gavn af at leje en printer med en Follow you print-løsning herunder.

Fordelene ved Follow You Print

Follow you print retter sig specifikt til udprint i virksomheder. Princippet bag Follow you print er både simpelt og smart:

Follow you print går kort sagt ud på, at den enkelte printerbruger sender et udskrift til printeren, men printeren udskriver først dokumentet, når brugeren kommer hen til printeren og sætter den klar til udskriften.

Follow you print er en genial måde at sikre udskrift at fortrolige dokumenter. Follow you print sikrer desuden, at medarbejdernes dokumenter ikke bliver blandet sammen. Dette kan også være med til at mindske spild ved udskrift af dokumenter. Alt i alt overskueliggøres og simplificeres udskrift af dokumenter med Follow you print.

Derfor skal jeres virksomhed leje en printer

Kort summeret vil I få stor gavn af at leje en printer på grund af følgende:

  • Support af printerfirmaet ved komplikationer
  • Spar på opbevaring af printerdele såsom tonere m.m.
  • Flere slags pakkeløsninger giver en fleksibel lejeaftale
  • Forenkling af virksomhedens kommunikation.

En printer er uundværlig for enhver virksomhed. Ligegyldig hvor stor eller lille virksomheden er, vil der altid være behov for at få et udprint. Jo flere mennesker, der er i virksomheden, jo større et behov er der for kommunikation. En god printer er med til at sikre en stabil kommunikation både internt såvel som eksternt. 

Tit oplever virksomheder, at der er komplikationer med printeren. Hvis I ejer jeres printer, skal I selv betale for service og eftersyn, hvilket ofte løber op i en høj sum. Hvis I derimod lejer en printer, kan I kontakte udlejningsfirmaet og få det fikset derigennem. Eftersynet af printeren kan ske hurtigt og gnidningsfrit.

Hvis I ejer jeres egen printer, skal I også selv opbevare diverse printerdele. Dette kan være en gene, hvis det er trængt med pladsen i virksomheden. Når I lejer en printer af et udlejningsfirma, opbevarer de ekstra tonere med mere og bringer som oftest tonere ud til deres kunder. På denne måde løber I aldrig tør for tonere. Desuden sparer I tid på, at der ikke er en medarbejder fra jeres firma, som skal hente toneren, såfremt udlejningsfirmaet bringer toneren ud til jer.

Åbn mulighederne i virksomheden, og lad jer ikke begrænse. Udprintet foregår på jeres virksomheds præmisser ved at leje en printer. I kan for eksempel leje en printer hos Nordic Supply, som har en pakkeløsning, hvori frit print indgår. Virksomheder, der printer mange dokumenter, kan i den grad spare penge på en fri printaftale.

Optimer jeres virksomhed ved at leje en printer i dag med mulighed for Follow you print for at vinde tid og mindske spild!

Skriv en kommentar