powered by Typeform
Printerløsning – Derfor skal du vælge at leje printere til din virksomhed

Printerløsning – Derfor skal du vælge at leje printere til din virksomhed

Har din virksomhed også behov for at printe et stort antal dokumenter på daglig basis? Så svarer jeres virksomhed til stort set alle andre virksomheder i Danmark. Derfor er det vigtigt med en god printerløsning. Herunder kan du læse om, hvorfor I med fordel kan vælge at leje jeres printere.

Leje af printere giver mange fordele til jeres printerløsning

Det er blevet meget udbredt at virksomheder lejer printere, og det forstår man godt. Du får lige en forsmag på nogle af de mange fordele:

  • I kan få gode serviceaftaler
  • Fornuftige og gennemskuelige priser
  • I kan fokusere på jeres arbejde.

Med andre ord så kan jeres virksomhed få den løsning, som passer lige præcis til jeres virksomhed.

En printerløsning der kommer med serviceaftale

Serviceaftalen er ét af de punkter, som virkelig gør det til en fordel for jer at leje printere. I skal ikke selv have omfattende viden om maskinerne, for udlejningsfirmaet har dygtige teknikere, som sørger for at jeres printere kører, som de skal.

Der er naturligvis løbende service med en printerløsning, men I får også assistance, hvis der skulle opstå et akut problem. Og I skal aldrig tænke på toner og farvepatroner. Udlejningsfirmaet kan nemlig elektronisk følge med i, hvornår der er behov for nye patroner. Og så får I automatisk tilsendt en ny beholdning i god tid.

Skulle det utænkelige ske, at en printer ikke er funktionsdygtig, så får I naturligvis en erstatningsprinter, så I kan fortsætte jeres arbejde.

 Med andre ord så er I sikre på hele tiden at have en printer, som fungerer optimalt. Det giver en tryghed og sikkerhed i jeres daglige arbejde.

En printerløsning der også fornuftig i pris

Det skal naturligvis være rentabelt for jeres virksomhed at vælge en printerløsning, som er på lejebasis. Og det må man sige at det er.

I betaler kun for jeres reelle forbrug og intet andet. Der kommer ikke noget ekstra oven i prisen. Vælger du eksempelvis at leje hos Nordic Supply, så har du automatisk fri prints med i prisen. Det giver jeres firma en fast lav månedspris på den printerløsning, I har valgt.

Og aftalen er præsenteret overskueligt, så I nemt kan se, hvad I betaler for.

Desuden er der ingen generende bindingsperioder. I har printerne i den periode, hvor I har behovet. Så I betaler ikke for at have printere stående, som I ikke benytter.

Leasede printerløsninger giver mere frihed til jeres opgaver

Hvad enten det er fakturaer, mødedokumenter, præsentationer eller andet, I skal have printet, så skal printere ikke tage tid fra jeres daglige arbejde.  Når I vælger en printerløsning, så er printeren udelukkende et effektivt arbejdsredskab, som bare leverer det, I har behov for.

Derfor har I altid de nødvendige dokumenter lige ved hånden. 

Er I klar til en genial printerløsning?

Den perfekte printerløsning venter lige om hjørnet. I får service, en god pris og ro til at fokusere på andre ting end jeres printer.

Lej en printer i dag – en printerløsning der er en god mulighed for jeres virksomhed.

Skriv en kommentar