powered by Typeform

Printer

Selv om det for snart en del år siden blev spået, at vi snart kom til at leve i et papirløst samfund, så er vi jo overhovedet ikke i nærheden af at være der endnu.

Selv om vi bruger mindre papir end tidligere, så har de fleste virksomheder brug for at bruge papir i arbejdet.

Derfor er der stadig et stort behov for professionelle printere ude på de fleste virksomheder.

Der er mange fordele ved at leje fremfor at eje en printer, som bliver brugt flittigt.

Fordelene ved at leje en printer

Der er som sagt flere fordele ved at leje en printer. Nogle af de væsentligste fordele er følgende:

  • Du undgår at skulle investere et meget stort beløb til at købe en printer
  • Du har fri service i lejen
  • Du har et ubegrænset antal af prints i lejen
  • Du har ingen bindingstid
  • Du har fri toner eller blæk i lejen
  • Prisen for lejen er fornuftig.

Det er selvfølgelig ikke alle udlejningsfirmaer, der kører med de samme vilkår, men hvis du for eksempel lejer en printer hos Nordico Supply, så får du alle disse fordele med i prisen.

Udskift printeren, når du har lyst

Hvis du lejer en printer frem for at købe den, så kan du altid bytte den ud med en anden. Det kan være, at I gerne vil have en anden type printer, eller det kan være, at der er kommet en ny og endnu smartere model på markedet, som I gerne vil prøve af.

Det er nemt at gøre, fordi I så bare opsiger jeres nuværende lejemål og opretter et nyt på den nye maskine.

Hvis jeres firma af og til printer noget ud, som skal bruges i forhold til kunder eller samarbejdspartnere, så er det vigtigt, at printene ser ordentlige ud. De er i høj grad med til at repræsentere firmaet. Ordentligt papir og flotte prints signalerer god stil og høj seriøsitet. Og hvilket firma vil ikke gerne kunne signalere det.

Fri service

Nogle maskiner kræver ofte noget service, andre gør det mindre – men alle maskiner vil på et eller andet tidspunkt få behov for, at der bliver foretaget noget service på dem.

Når du lejer en printer igennem Nordico Supply, så er det en virkelig god del af aftalen, at der følger fri service med. Denne service er tilmed landsdækkende, så uanset hvor din virksomhed har til huse, så vil du naturligvis kunne benytte dig af denne del af ordningen.

Det kan nemt gå hen at blive en halv- eller helpebret affære at skulle have en servicearbejder ud at se på printeren fra tid til anden.

Meget fornuftige priser på leje af printer

I betragtning af hvor meget du får for dit abonnement, så må man sige, at prisniveauet for at leje en printer er ganske fornuftigt.

Den eneste udgift, der kommer ved siden af det, som udlejningsfirmaet står for, det er printerpapiret. Det står du selv for, og du kan dermed også selv vælge, hvilken kvalitet af printerpapir du vil bruge.